Tarieven

Tarieven:

Wij hebben een standaard instaptarief van € 35,- per jaar excl BTW. Dat is nog geen € 2,95 per maand.billionphotos 2127213

Hiervoor ontvangt u 2 service-uren a € 14,95 per uur en de overige € 5,10 gebruiken wij voor onze administratiekosten. Deze service-uren zijn uiteraard uit te breiden. Voor individuele diensten, wanneer u geen uren vooraf heeft ingekocht, hebben wij een tarief per half uur, € 12,50. Gaat het uit te voeren klusje voorbij de 35 minuten dan rekenen wij het volledige uurtarief van € 23,50. Wij denken dat, bijvoorbeeld een schilderij ophangen of andere kleine klussen, geen half uur hoeft te duren. Daarom kiezen wij voor het half-uurtarief. Deze tarieven gelden voor al onze diensten die wij zelf leveren en uitvoeren. Kleine klussen (verfklussen, ophangklussen, schoonmaakklussen). U heeft bijvoorbeeld vanaf € 48,50 (3 uur) uw eigen “witte” huishoudelijke hulp. Ipv hetzelfde bedrag voor een hulp zonder garanties bij ziekte of afwezigheid. 

Daarnaast kunnen wij ook bemiddelen in grote klussen (verbouwklussen vloeren plaatsen enz enz). Voor deze activiteiten vragen wij offertes bij partnerbedrijven. Uiteraard hebben zij eigen tarieven. Daarvoor hebben wij wel prijsafspraken gemaakt met erkende en gecertificeerde bedrijven.

Uiteraard kunt u deze service-uren gebruiken voor u zelf. Gebruikt u ze niet zelf dan vervallen ze aan het einde van het lopende service-jaar aan ServiceBureau Independenz. Wij zullen deze uren dan besteden om mensen te bezoeken met een hulpvraag en proberen hen te ondersteunen in alles waaraan zij op dat moment behoefte hebben. Verantwoording daarvan geven wij via onze website en wanneer u het wenst kan dat ook persoonlijk via mail.